Free Shortest Links, Most Efficient

Shorten the URL of any website than becomes easily shareable and readable by all parties. Shortest Domain More Efficient.

Integrasi

Sambungake karo aplikasi ing ngisor iki lan liyane kanggo nambah aplikasi sampeyan.

  • Slack

    Slack
  • Zapier

    Zapier
  • Google Tag Manager

    Google Tag Manager
  • Facebook Pixels

    Facebook Pixels
Nggawe akun

Siji link cendhak, kemungkinan tanpa wates.

Link cendhak minangka alat marketing sing kuat nalika sampeyan nggunakake kanthi teliti. Iku ora mung link nanging medium antarane customer lan tujuan. Link cendhak ngidini sampeyan ngumpulake data akeh babagan pelanggan lan prilaku.

Target. Re-target.

Target pelanggan kanggo nambah jangkauan lan pangalihan menyang kaca sing cocog. Tambah piksel kanggo target maneh ing kampanye iklan media sosial kanggo dijupuk.

Ngukur. Ngoptimalake.

Nuduhake pranala menyang jaringan lan ngukur data kanggo ngoptimalake kinerja kampanye marketing. Tekan pamirsa sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Tekan Sampurna kanggo dodolan

Ngerteni pangguna lan pelanggan bakal mbantu sampeyan nambah konversi. Sistem kita ngidini sampeyan nglacak kabeh. Apa jumlah klik, negara utawa referrer, data ana kanggo sampeyan nganalisa.

Nggawe akun

Mulai gratis, upgrade mengko - Ora ana kertu kredit sing dibutuhake.

Target pangguna sing kasengsem. Piranti sing kuat sing bisa digunakake

Produk kita ngidini sampeyan target pangguna supaya luwih ngerti prilaku lan menehi pengalaman sakabèhé sing luwih apik liwat penargetan ulang sing cerdas. We nyedhiyani sampeyan akeh alat kuat kanggo nggayuh luwih.


Miwiti
Piranti sing kuat sing bisa digunakake

Kontrol Link

Kontrol Privasi

Manajemen Link

Dashboard sing kuat

Fitur Premium

Statistik

Kontrol ing saben lan kabeh. Kontrol lengkap ing pranala sampeyan

Kanthi anggota premium kita, sampeyan bakal duwe kontrol lengkap ing pranala. Iki tegese sampeyan bisa ngganti tujuan kapan wae sampeyan pengin. Tambah, ganti utawa mbusak saringan apa wae, kapan wae.


Miwiti

Siji pranala menyang kabeh pranala sampeyan Nggawe Profil Umum sampeyan

Gawe profil sampeyan nganggo pembangun profil sing prasaja lan tambahake kabeh tautan sampeyan. Nuduhake link siji ing jaringan sosial kaya instagram, twitter lan TikTok lan monitor klik ing link sampeyan.


Miwiti
Nggawe Profil Umum sampeyan

Nargetake pelanggan sampeyan

Target Pelanggan

Target pangguna adhedhasar lokasi lan piranti lan pangalihan menyang kaca khusus kanggo nambah konversi sampeyan.

Custom Landing Page

Nggawe kaca kebangkrutan khusus kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan ing ngarep lan melu pangguna ing kampanye pemasaran sampeyan.

Overlay

Gunakake alat overlay kanggo nampilake kabar sing ora ngganggu ing situs web target. Cara sampurna kanggo ngirim pesen menyang pelanggan utawa mbukak kampanye promosi.


Nelusuri acara

Tambah piksel khusus saka panyedhiya kayata Facebook lan lacak acara nalika kedadeyan kasebut.

Alias ​​Premium

Minangka anggota premium, sampeyan bakal bisa milih alias premium kanggo pranala saka dhaptar alias sing dilindhungi.

API kuwat

Gunakake API sing kuat kanggo nggawe aplikasi khusus utawa ngluwihi aplikasi sampeyan kanthi alat sing kuat.

Miwiti

Mulai kampanye marketing saiki lan tekan pelanggan kanthi efisien.

Register saiki